Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Diensten en oplossingen

Diensten en oplossingen

Over het algemeen komt men pas in contact met de afdeling technische dienst wanneer een behandeleenheid of dentaal apparaat niet of niet goed meer functioneert. Dit zijn niet de leukste momenten van de dagelijkse praktijk. Daarom is het voor onze technische dienst zeer belangrijk altijd alert en accuraat te reageren. Zij bieden een helpende hand wanneer u dit het meest nodig heeft.

Optimale Reactiesnelheid
De technische dienst van Henry Schein Dental is een hecht team van meer dan 45 medewerkers bestaande uit servicetechnici, technisch tekenaars en servicecoŲrdinatoren. Dit complete team draagt zorg voor het onderhoud van ruim 4200 apparaten in heel Nederland. De servicetechnici zijn verspreid over het land. Daardoor is de reactiesnelheid optimaal en is een storing vaak snel verholpen. Na het eerste contact met Henry Schein Dental over een storing aan uw behandeleenheid of ander dentaal apparaat wordt door u, samen met de servicecoŲrdinatoren, een afspraak gemaakt en een servicetechnicus ingepland om de storing te verhelpen.

Preventief Onderhoud
Naast het verhelpen van storingen en overige hulp bij defecte apparatuur kan de technische dienst nog veel meer voor u betekenen, bijvoorbeeld door middel van preventief onderhoud. Goedwerkende apparatuur is essentieel voor de continuÔteit van uw praktijk. Wanneer er een storing optreedt aan uw apparatuur heeft de doorloop van uw praktijk hier direct hinder van. Bij regelmatige controle door onze servicetechnici worden eventuele mankementen direct opgemerkt en gerepareerd. Vakkundig onderhoud verlengt de levensduur van uw apparatuur en zorgt er mede voor dat u altijd op uw apparatuur kunt vertrouwen.

Gecertificeerde Fabrieksopleiding
Bij meer dan 1600 praktijken wordt regelmatig onderhoud verricht door onze servicetechnici. Zij hebben een gecertificeerde fabrieksopleiding en hebben de theoretische en praktische kennis over behandeleenheden, intra- en extraorale rŲntgen, CEREC, sterilisatoren en randapparatuur. Voor KaVo-apparatuur is Henry Schein Dental partner voor onderhoud met gecertificeerde fabrieksopgeleide monteurs.

Henry Schein Dental zorgt ook voor uw KEW dossier.
Bel voor meer informatie 036 53 58 603

Contact
Voor meer informatie over de mogelijkheden van de technische dienst kunt u contact opnemen via telefoonnummer 036 53 58 603. Zij helpen u graag verder, ook bij storingen!