Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Ivoclar Vivadent - Programat CS6

Ivoclar Vivadent - Programat CS6

Ivoclar Vivadent Programat CS6

Open combioven voor snel kristalliseren, sinteren en verglazen

Compact en ruimtebesparend ontwerp met modern, kleurrijk en intuïtief touchscreen. Het nieuwe innovatieve openingsmechanisme versnelt het voordrogen. De geïntegreerde vacuümtechnologie versnelt het sinterproces, verbetert de esthetiek van de zirkonia restauraties en optimaliseert bovendien het kristallisatie- en glazuurproces. De optische statusdisplay informeert over de voortgang van het proces.
Met behulp van de nieuwe Programat CS6 kunnen restauraties van lithium-disilicaat IPS e.max® CAD voortaan in iets meer dan 11 minuten worden gekristalliseerd. Bovendien is in dit systeem een exclusieve nieuwe vacuümtechnologie verwerkt, die het sinteren van zirkoniumrestauraties zoals IPS e.max ZirCAD versnelt.
Zowel de snelheid als esthetiek worden verbeterd dankzij de nieuwe technologie van de Programat CS6-oven. Door het openingsproces wordt het voordroogproces geoptimaliseerd en versneld via een strategische beheersing van de warme lucht, die vanuit de ovenkamer opstijgt om de restauraties van onderaf te drogen. Bovendien maakt de openingstechnologie het mogelijk om de restauratie sneller af te koelen door verwijdering uit de warme ovenkamer. Via de nieuwe, gepatenteerde vacuümtechnologie wordt het sinterproces versneld; tevens wordt de esthetiek van de zirkoniumrestauraties verbeterd.
Technische gegevens:
  • Netaansluiting: 110 - 240 V, 50/60 Hz
  • Opgenomen vermogen: max. 1650 W
  • Afmetingen buitenkant (B x H x D): 280 (415 met plaat) x 450 (573 open) x 494 mm
  • Bruikbare afmetingen van de verbrandingskamer: Ø 55 mm, hoogte 40 mm
  • Max. Brandtemperatuur: 1560 °C
  • Gewicht: 28,5 kg

Inruilactie

Ivoclar Vivadent maakt hergebruik en recyclen gemakkelijker dan ooit.
Lever je oude oven bij aankoop van een nieuwe in en
bespaar €750 extra inruilwaarde.
 

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de productfiche:

Download de productfiche