Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Technische Dienst

Technische Dienst

Technische Dienst

Over het algemeen komt men pas in contact met de afdeling technische dienst wanneer een behandeleenheid of dentaal apparaat niet of niet goed meer functioneert. Dit zijn niet de leukste momenten van de dagelijkse praktijk. Daarom is het voor onze technische dienst zeer belangrijk altijd alert en accuraat te reageren. Zij bieden een helpende hand wanneer u dit het meest nodig heeft.

Optimale reactiesnelheid

De technische dienst van Henry Schein Dental is een hecht team van meer dan 45 medewerkers bestaande uit servicetechnici, technisch tekenaars en servicecoördinatoren. Dit complete team draagt zorg voor het onderhoud van ruim 4200 apparaten in heel Nederland. De servicetechnici zijn verspreid over het land. Daardoor is de reactiesnelheid optimaal en is een storing vaak snel verholpen. Na het eerste contact met Henry Schein Dental over een storing aan uw behandeleenheid of ander dentaal apparaat wordt door u, samen met de servicecoördinatoren, een afspraak gemaakt en een servicetechnicus ingepland om de storing te verhelpen.

Preventief onderhoud

Naast het verhelpen van storingen en overige hulp bij defecte apparatuur kan de technische dienst nog veel meer voor u betekenen, bijvoorbeeld door middel van preventief onderhoud. Goedwerkende apparatuur is essentieel voor de continuïteit van uw praktijk. Wanneer er een storing optreedt aan uw apparatuur heeft de doorloop van uw praktijk hier direct hinder van. Bij regelmatige controle door onze servicetechnici worden eventuele mankementen direct opgemerkt en gerepareerd. Vakkundig onderhoud verlengt de levensduur van uw apparatuur en zorgt er mede voor dat u altijd op uw apparatuur kunt vertrouwen.

Gecertificeerde fabrieksopleiding

Bij meer dan 1600 praktijken wordt regelmatig onderhoud verricht door onze servicetechnici. Zij hebben een gecertificeerde fabrieksopleiding en hebben de theoretische en praktische kennis over behandeleenheden, intra- en extraorale röntgen, CEREC, sterilisatoren en randapparatuur. Voor KaVo-apparatuur is Henry Schein Dental partner voor onderhoud met gecertificeerde fabrieksopgeleide monteurs;

CONTACT

Voor meer informatie over de mogelijkheden van de technische dienst kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 0077 106.

Storing melden? Bel 088 0077 106 of meld het via dit formulier

prorepair hand- en hoekstukken

herstelling van hand- en hoekstukken

Meer info
reparatiedienst kleinstekkerapparatuur

Herstelling van kleinstekkerapparatuur

Meer info
kernenergiewetgeving support

support KEW-dossier

KernEnergieWetgeving

Meer info