Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Primescan

Primescan

Primescan


Nauwkeurigheid

primescan2De nieuwe Primescan biedt u niet alleen één nieuw perspectief, maar één miljoen: De innovatieve Smart Pixel-sensor verwerkt per seconde meer dan 1.000.000 3D-punten, waardoor fotorealistische, zeer nauwkeurige gegevens tot stand komen. Met de dynamische dieptescantechnologie is perfecte scherpte mogelijk en wordt een uitmuntende precisie bereikt, zelfs bij een meetdiepte van maar liefst 20 mm een absoluut voordeel als er sprake is van dieper gelegen indicaties. U ziet wat u krijgt: doordat Primescan scant met een ongelooflijke gegevensdichtheid, ontstaan er complete 3D-structuren van alles wat er in het beeldveld van de scanner valt en dat al direct vanaf de eerste scan.

Bruikbaarheid

Geniet van vrijheid bij het scannen: met Primescan kunt u direct beginnen met scannen. Het apparaat warmt zich continu zelf op, voor scannen zonder dat de sensor beslaat zo bent u altijd klaar voor de start. Steile hoeken? Moeilijk bereikbare gebieden? Glanzende materialen? Prima te doen voor Primescan. Dankzij het grotere beeldveld kunnen grotere gebieden worden gevisualiseerd met minder scanbewegingen en met directe precisie. De uitstekende scanresultaten worden direct weergegeven op het touchscreen van het nieuwe ‘Acquisition Center’. Zorg voor infectiebeheersing: u heeft de keuze uit drie verschillende hulzen. Zo kunt u zowel tegemoet komen aan de behoeften die u stelt binnen uw praktijk als aan alle algemene vereisten op het gebied van hygiëne. Kies voor hulzen van roestvrijstaal met saffierglas of kies voor een autoclaveerbare optie. Er zijn ook wegwerphulzen verkrijgbaar voor éénmalig gebruik.

Snelheid

primescan2Versnel het proces: met de unieke technologie van Primescan worden meer gegevens opgeslagen in een hogere resolutie en zijn eenvoudiger vast te leggen en te verwerken. Door de intelligente verwerking met Primescan is optimale interactie mogelijk met de software, door overdracht van exact die gegevens die de software nodig heeft om door te gaan. Het resultaat daarvan: complete 3D-scanmodellen worden direct weergegeven, hoe snel u ook scant. Vergroot uw connectiviteit: dankzij naadloze, gevalideerde en open opties voor gegevensoverdracht, kunnen laboratoria en andere partners binnen de kortste keren modellen ontvangen in hoge resolutie. Met Primescan profiteert u van de vrijheid om de beste keuzes in workflows te maken voor u en uw patiënten.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie en een gratis demo in de praktijk contact met ons op:

telefoon: 036 53 58 601

equipment@henryschein.nl

download pdf