Menu

Filters

 • Resultaten gevonden in

BA Repair - Herstelling hand- en hoekstukken

BA Repair - Herstelling hand- en hoekstukken


Uw hand- en hoekstukken in goede handen met BA Repair

Ons professionele team bestaat uit ervaren en fabrieksopgeleide technici en ervaren customer service medewerkers. BA Repair maakt gebruik van state-of-the-art reparatietechnieken en technologie om uw reparatie op kwalitatief hoog niveau uit te voeren. Alle diensten die worden uitgevoerd door BA Repair worden ondersteund door Henry Schein Dental. Uw hand- en hoekstukken zijn hiermee in goede handen.

BA Repair maakt het verschil:

 • 24-uurservice; reparatie binnen 24-uur
 • Fabrieksopgeleide technici
 • Originele fabrieksonderdelen

Wilt u uw reparatie opgeven?

Neem dan contact op met de BA Repair service van Henry Schein via telefoonnummer 088 0077 101

Hoe verstuurt u een defect hoekstuk naar BA Repair?

 • Per post  
  Maak gebruik van de BA Repair-plastic-verzendzak. Vul de reparatieaanvraag, klantgegevens en decontaminatieverklaring volledig in, sluit de verzendzak goed af en verstuur deze zonder postzegel naar het antwoordnummer van BA Repair.
 • Verzekerd verzenden met UPS 
  Maak gebruik van de ophaalservice van UPS. Het hand- of hoekstuk wordt verzekerd verzonden en gegarandeerd dezelfde dag opgehaald, indien voor 15.00 uur melding wordt gemaakt bij UPS.
  - Indien u niet in het bezit bent van een UPS-label, neem dan contact op met BA Repair via telefoonnummer 088 0077 101. Een van onze medewerkers stuurt u dan digitaal een label toe. Vervolgens belt u UPS via telefoonnummer 0900 2255 877 (0900 CALL UPS) om een afhaaltijd te bespreken en vermeldt u BA Repair klantnummer 033358. Stop het hand- of hoekstuk in de meegeleverde tube en plaats deze in de plastic verzendzak. Tenslotte plakt u het UPS-label op de verzendzak. De kosten voor deze service worden door BA Repair aan u doorberekend.
  - Indien u wel in het bezit bent van een UPS-label dient u alleen de verpakkingshandeling uit te voeren en UPS te bellen voor het bespreken van een afhaaltijd.