Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Dentalliance

Dentalliance

 

Het loyaliteitsprogramma voor kleine en grote mondzorgpraktijken

 

Dentalliance

Met ons Dentalliance loyaliteitsprogramma kunt u met gespaarde punten producten en diensten van onze partners afnemen.

Wat houdt het Dentalliance Loyaliteitsprogramma in?
Dentalliance is speciaal ontwikkeld voor onze loyale klanten. Uw commitment naar de organisatie willen wij extra belonen. Onze missie is om praktijken te ondersteunen en te ontzorgen zodat zorgprofessionals zich kunnen richten op de beste kwaliteit patiëntenzorg. Dit is tevens de basis voor het loyaliteitsprogramma.

Als deelnemer van Dentalliance spaart u automatisch punten, die u kunt inwisselen voor praktijkondersteunende diensten en producten. U profiteert dus dubbel; het is direct een investering in uw eigen praktijk.

Zo werkt het Dentalliance Loyaliteitsprogramma
Omdat loyale klanten een streepje voor hebben, bepaalt de commitment aan Henry Schein in welke mate u spaart. Hierdoor kunnen zowel solopraktijken als groepspraktijken alle voordelen genieten die daarbij horen.

Wanneer u lid bent van ons loyaliteitsprogramma Dentalliance, spaart u bij het aankopen van kleingoed 3 punten per €10,- excl. BTW. Dit komt neer op een besparing van 3,6% per €10,- excl. BTW.
*Geldig op kleingoed met een maximale per stuk waarde van 1250 euro excl. BTW.

Deze punten kunt u bijvoorbeeld uitgeven aan jaarlijks onderhoud, aanschaf kleinstekkerapparatuur of een van onze vele partners.

Kortom: door slim in te kopen kunt u veel extra punten verdienen.

Dentalliance assortiment & toegang tot de shop
Samen met alle partners uit het Henry Schein netwerk, is er een interessant assortiment samengesteld. Variërend van oplossingen voor praktijkmanagement, e-learning modules tot website platforms. Als deelnemer van Dentalliance heeft u toegang tot de Dentalliance Shop. In deze bestelomgeving kunt u met de gespaarde punten, geselecteerde producten en diensten bestellen.

Hoe wordt u lid & hoe kunt u ermee aan de slag?
Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen lid worden. De relatiebeheerder, uw contactpersoon, legt het programma aan u uit en bepaalt welke categorie het beste bij uw praktijk past. Zodra de inschrijving is voltooid, ontvangt u uw inloggegevens voor de Dentalliance shop per e-mail.

Ook start u automatisch met het sparen van punten. Om lid te worden, maakt u een afspraak met uw relatiebeheerder.

Heeft u nog geen contactpersoon?
Neem dan contact op met Dentalliance Customer Service: 088 0077 101

Benieuwd naar de geselecteerde producten en diensten?
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Telefoonnummer: 088 0077 101
Mail: dentalliance@henryschein.nl

Dentalliance Shop