Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Dentalliance

Dentalliance

Dentalliance

 

Het loyaliteitsprogramma voor zowel de grote praktijk als de zelfstandige tandartsen

 

Dentalliance

Dentalliance is speciaal ontwikkeld voor de loyale klanten van Henry Schein. Uw commitment naar onze organisatie willen wij extra belonen. Onze missie is om uw praktijk te ondersteunen en te ontzorgen zodat u zich kunt richten op de beste kwaliteit patiëntenzorg. Dit is tevens de basis voor het loyaliteitsprogramma. Als deelnemer van Dentalliance spaart u automatisch voor punten, die u kunt inwisselen voor praktijkondersteunende diensten. U profiteert dus dubbel; het is tevens direct een investering in uw eigen praktijk.

Hoe werkt het?

Omdat loyale klanten bij ons een streepje voor hebben, bepaalt uw commitment aan Henry Schein in welke mate uw spaart. Hierdoor kunnen zowel solopraktijken als groepspraktijken alle voordelen genieten die daarbij horen.

Dentalliance punten

Afhankelijk van uw kleingoed aankopen krijgt u 3 punten per € 10,- netto omzet. Deze punten tellen ook mee bij producten en onderdelen die onze monteurs gebruiken bij onderhoud en reparaties. Deze punten worden het hele jaar elektronisch uitgegeven. Kortom: door slim in te kopen kunt u veel extra punten verdienen.

Dentalliance & Dental Business Solutions

Het dienstenpakket waarvoor u spaart in het Dentalliance programma valt onder de paraplu van Dental Business Solutions. Samen met partners uit ons netwerk, hebben wij een interessant assortiment samengesteld. Variërend van oplossingen voor praktijkmanagement, e-learningmodules tot websiteplatforms.

Inwisselen van punten in de Dentalliance Shop

Als deelnemer van Dentalliance heeft u toegang tot de Dentalliance Shop. In deze bestelomgeving kunt u met de verdiende Dentalliancepunten de services uit het complete dienstenpakket van Dental Business Solutions bestellen.

Hoe wordt u lid?

Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen lid worden van ons loyaliteitsprogramma. De grootte of het type praktijk is niet van invloed, iedere mondzorgpraktijk kan meedoen. Dus ook vrijgevestigde mondhygiënisten, ortho-praktijken of solopraktijken.

De relatiebeheerder maakt met u een afspraak om het programma uit te leggen. Met elkaar bepaalt u welke categorie het beste bij uw praktijk past. Op het moment dat uw relatiebeheerder de inschrijving heeft voltooid, ontvangt u uw inloggegevens voor de Dentalliance Shop per brief. Ook start u op dat moment automatisch met het sparen van punten.

Maak om lid te worden een afspraak met uw relatiebeheerder. Heeft u nog geen vaste contactpersoon? Neem dan contact op met de Dentalliance Customer Service 036 53 58 654.

Dentalliance Shop