Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

CEREC onderhoud

CEREC onderhoud

Cerec onderhoud

CEREC: Preventief Onderhoudscontract: €395,- per jaar

Goedwerkende apparatuur is essentieel voor de continuïteit van uw praktijk. Wanneer er een storing optreedt met uw apparatuur heeft de doorloop van uw praktijk hier direct hinder van. Bij regelmatige controle door onze servicetechnici worden eventuele mankementen direct opgemerkt en gerepareerd. Vakkundig onderhoud verlengt de levensduur van uw apparatuur en zorgt er mede voor dat u altijd op uw apparatuur kunt vertrouwen.
Al sinds geruime tijd voeren onze door Sirona getrainde monteurs preventief onderhoud uit aan CEREC slijpeenheden. Het is van belang dit éénmaal per jaar te laten uitvoeren om de kans op onverwachte storingen te minimaliseren. Voor dit onderhoud maken we gebruik van de onderhoudsprotocollen en onderhoudskits van Sirona.
Om te waarborgen dat uw CEREC slijpeenheid elk jaar zijn onderhoudsbeurt krijgt bieden we u een preventief onderhoudscontract aan voor slechts € 395,- exclusief BTW per jaar.
Wilt u een preventief onderhoudscontract afsluiten of meer informatie, neem dan contact op met onze CAD/CAM specialisten.

Wenst u meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met onze specialisten op
Laurens van de Klundert
Karin van de Worp