Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

ProRepair - Reparatie van hand-en hoekstukken

ProRepair - Reparatie van hand-en hoekstukken

Uw hand—en hoekstukken in goede handen

Ons professionele team bestaat uit ervaren en fabrieksopgeleide technici en ervaren customer service medewerkers. ProRepair maakt gebruik van state-of-the-art reparatietechnieken en technologie om uw reparatie op kwalitatief hoog niveau uit te voeren. Alle diensten die worden uitgevoerd door ProRepair worden ondersteund door Henry Schein Dental. Uw hand- en hoekstukken zijn hiermee in goede handen.
ProRepair maakt het verschil:

  1. 24-uurservice; reparatie binnen 24-uur
  2. Fabrieksopgeleide technici
  3. Originele fabrieksonderdelen

Wilt u uw reparatie opgeven? Neem dan contact op met de ProRepair service van Henry Schein via telefoonnummer 0800-0222112

Hoe verstuurt u een defect hoekstuk naar Henry Schein ProRepair?

1. Per post verzenden
Maak gebruik van de Prorepair-plastic-verzendzak. Vul de reparatieaanvraag, klantgegevens en decontaminatieverklaring volledig in, sluit de verzendzak goed af en verstuur deze zonder postzegel naar het antwoordnummer van Henry Schein ProRepair.

2. Verzekerd verzenden met UPS voor slechts § 4,95
Maak gebruik van de ophaalservice van UPS. Het hand- of hoekstuk wordt verzekerd verzonden en gegarandeerd dezelfde dag opgehaald, indien voor 15.00 uur melding wordt gemaakt bij UPS.

Indien u niet in het bezit bent van een UPS-label, neem dan contact op met Henry Schein ProRepair via telefoonnummer 0800 0222112. Een van onze medewerkers stuurt u dan digitaal een label toe. Vervolgens belt u UPS via telefoonnummer 0900 2255 877 (0900 CALL UPS) om een afhaaltijd te bespreken en vermeldt u Henry Schein ProRepair klantnummer 033358. Stop het hand- of hoekstuk in de meegeleverde tube en plaats deze in de plastic verzendzak. Tenslotte plakt u het UPS-label op de verzendzak. De kosten voor deze service worden door Henry Schein ProRepair aan u doorberekend.

Indien u wel in het bezit bent van een UPS-label dient u alleen de verpakkingshandeling uit te voeren en UPS te bellen voor het bespreken van een afhaaltijd.