Henry Schein Cares

Henry Schein Cares

Henry Schein Cares

Henry Schein is in 1932 opgericht met een diepgewortelde overtuiging iets te kunnen betekenen voor de industrie en de gemeenschap waar wij actief in zijn. Vanuit deze belofte en geïnspireerd door Benjamin Franklin is “doing well by doing good” ons gedachtegoed en tevens de basis voor Henry Schein Cares, ons wereldwijde programma voor maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Focusgebieden:
• Welzijn, preventie en behandeling
• Voorbereiding op noodsituaties en noodhulp
• Uitbreiden van de capaciteit van dienstverlening binnen de gezondheidszorg

Projecten ondersteund door Henry Schein Cares

KiKa

KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.

Met Team Schein zetten wij ons via diverse activiteiten in voor KiKa. Ook dit jaar zal een groep van medewerkers meedoen met de Run for KiKa op 28 mei in Almere. Zij lopen zij vijf of tien kilometer om sponsorgeld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.

Steun Team Henry Schein met hun deelname aan de KiKa Run via www.runforkika.nl/team-henry-schein

"Dit is een belangrijk initiatief om het bewustzijn voor kinderkanker te vergroten en betere behandelmethoden te realiseren", aldus Cees Balder, Managing Director van Henry Schein Dental

   

Doppler inruilactie

Al-Wali Foundation


Dankzij een inruilactie in samenwerking met Huntleigh en stichting Puur Foundation kunnen klanten van Henry Schein Medical tijdens de actieperiode hun oude doppler inruilen tegen fikse korting op een nieuw model. De oude dopplers worden geschonken aan stichting Puur Foundation. Deze stichting zorgt voor de revisie van deze dopplers en brengt de dopplers naar Gambia om de geboortezorg daar te verbeteren.

Lees meer >>