Financial services

Financial services


Investeren in uw praktijk. Hoe gaat u dit financieren? Kiest u voor eigen of vreemde middelen en wat is fiscaal gezien het meest gunstig? Wilt u met iemand ruggenspraak houden die zowel kennis heeft op gebied van financiële zaken als van uw vakgebied?

Henry Schein Financial Services biedt u advies en inzichten, zodat u de juiste beslissing kunt nemen die aansluit op uw situatie. Wij zijn op de hoogte van de vele fiscale aspecten die van toepassing zijn op onze branche en op u als ondernemer. Daarnaast hebben wij in samenwerking met onze leasepartners financiële producten ontwikkeld die rekening houden met de financiële ruimte en behoefte van uw praktijk. Denk hierbij aan verzekerd leasen, een optie met vele voordelen.

Samen met onze financieringspartners bieden wij maatwerk oplossingen voor zowel bestaande als nieuwe praktijken. U wordt in de gelegenheid gesteld om uw wensen te realiseren, wij zorgen ervoor dat u dit onder de meest gunstige condities doet rekening houdend met de financiële ruimte en behoefte van uw praktijk. Grip op uw geldstroom, heldere condities en geen verrassingen!

Henry Schein Financial Services
Financiering van praktijkapparatuur, meubilair, verbruiksmaterialen, verlichting, computer hard-software en externe kosten.

vanaf € 2.000,00
• lage rentetarieven
• flexibele programma's met looptijden van 24 tot 72 maanden
• kredietacceptatie binnen 24 uur

Henry Schein zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Wij zijn de schakel tussen u en de leasemaatschappij - en indien gewenst - uw accountant.
Wist u dat u bij Financial Lease direct eigenaar wordt en de investering hierdoor in aanmerking komt voor 28% investeringsaftrek? Daarnaast is de rente fiscaal aftrekbaar.

  • Contact

Voor meer informatie, neem contact op met onze financiële adviseurs:
T: 036 - 535 8600
E: info@hsfs.nl