Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Evolution

Evolution

Praktijkmanagement voor tandartspraktijken

SOEEVOLUTION is praktijkmanagement software die de tandartspraktijk volledig en geïntegreerd van middelen voorziet van receptie, behandelkamer tot financiële administratie en management rapportages. Maar EVOLUTION is en doet veel meer dan dat alleen. EVOLUTION gaat voorbij traditionele tandartssoftware. EVOLUTION biedt gereedschap om patiënten voor te lichten, uw stoelbezetting te verhogen, uw klinische zorg te optimaliseren en uw praktijkomzet te verhogen.

Zie voor meer informatie: www.softwareofexcellence.nl


EXAMINEPRO

EXAMINEPRO beheert alle beelden van elke afzonderlijke patiënt en zijn vanaf iedere werkplek toegankelijk, ongeacht welke apparatuur is gebruikt voor het maken van het oorspronkelijke beeld. Extra software of systemen zijn niet meer nodig voor het bekijken van verschillende foto’s, met EXAMINEPRO kunt u in het patiëntendossier zien welke beschikbaar zijn en u opent ze met één muisklik.


Presentationmanager

De Presentationmanager is het ideale instrument voor het opstellen van uitgebreide behandelplannen en andere praktijkdocumenten. Informeer uw patiënt door vanuit de behandelkaart de patiëntstatus, het behandelplan, röntgenfoto’s, en dia’s te slepen naar een MS-Word document.

Voor meer informatie klik hier of neem contact op met Software of Excellence via telefoonnummer 088 - 007 71 00 of via e-mailadres EVOLUTION@henryschein.nl.