Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Geslaagd debuut van Dentology, powered by Henry Schein met waardevolle eersteklas peer-to-peer inzichten in de wereld van digitale tandheelkunde

Geslaagd debuut van Dentology, powered by Henry Schein met waardevolle eersteklas peer-to-peer inzichten in de wereld van digitale tandheelkunde

Dentology 

Geslaagd debuut van Dentology, powered by Henry Schein met waardevolle eersteklas peer-to-peer inzichten in de wereld van digitale tandheelkunde

Op 29 en 30 januari 2021 was “Dentology - powered by Henry Schein” het toneel van een nieuw tijdperk met educatieve en informatieve live online events rond de digitalisering van tandheelkunde. Na het symposium is er nog vier weken lang toegang tot digitale training op aanvraag.

Almere | 11 februari 2021

 

Het eerste volledig virtuele symposium van Henry Schein bood een schat aan brede inzichten in de snel veranderende wereld van digitale tandheelkunde. Een selectie van 14 vermaarde internationale experts presenteerde baanbrekende educatieve content, variërend van de digitale workflow, digitale implantologie en orthodontie tot de erkenning van digitale pathologie. Ook praktische vragen kwamen aan bod, zoals hoe we het best kunnen overstappen op digitale technieken, optimaal gebruik kunnen maken van de intra-orale scanner en op welke manier we digitalisering kunnen inzetten voor de communicatie met de patiënt. En dit is nog maar een kleine greep uit het brede scala aan onderwerpen die aan bod zijn gekomen. Na de presentaties zetten de deelnemers en experts de gesprekken voort via live discussies en vraag- en antwoordsessies.
Hoofdsprekers waren onder anderen Prof. Dr. Irena Sailer (Zwitserland) en Dr. Simon Chard (VK). In hun lezingen gingen ze in op de impact van digitalisering op tandheelkunde, blikten ze vooruit op de toekomst van digitalisering in de tandheelkunde en presenteerden ze inspirerende mogelijkheden op het gebied van communicatie met patiënten via sociale media. Daarnaast deelden 12 experts uit acht landen hun uitzonderlijke expertise met de deelnemers. Onder hen waren: Dr. Wouter Reybroeck (België), Dr. Jacques Vermeulen en Dr. Christian Moussally (Frankrijk), Dr. Ole Schmitt en Dr. Andreas Kurbad (Duitsland), Stefano Negrini en Dr. Mauro Fazioni (Italië), Prof. Dr. Guillermo Pradíes en Dr. Ferran Llassana (Spanje), Prof. Dr. Daniël Wismeijer (Nederland), Dr. Ian Buckle (VK) en Dr. Katya Archambault (VS).
Special Guest van Dentology was Randi Zuckerberg, dochter van tandarts Edward Zuckerberg en voormalig directrice Marktontwikkeling en woordvoerder voor Facebook, de onderneming opgericht door haar broer Marc. Ze is door The Hollywood Reporter uitgeroepen tot een van de "50 Digital Power Players". Haar boeiende en inspirerende speech vol anekdotes over haar eigen carrière en ongelooflijke successen die eruit voortvloeiden bood informatieve input over zaken zoals optimalisering van de bedrijfsvoering en efficiency in de praktijk.
Het laatste punt op de agenda van het tweedaagse symposium was de buitengewoon informatieve en interessante live paneldiscussie onder leiding van Dr. Simon Chard – beslist een van de hoogtepunten van het evenement. Dr. Chard werd vergezeld door Prof. Dr. Markus Blatz, professor restauratieve tandheelkunde, en Dr. Kyle Stanley, door de Seattle Study Club verkozen tot de top tien jonge opleiders op het gebied van tandheelkunde.
Via de indrukwekkende 3D-versie van Dentology World konden de deelnemers tevens de expositie bezoeken waar de nieuwste innovaties van toonaangevende fabrikanten van dentale producten werden gepresenteerd. Ook konden ze hun klinische, digitale en zakelijke ambities in realtime bespreken met de lokale specialistenteams van Henry Schein, die vragen beantwoordden over de manier waarop de vergaarde kennis kan worden geïmplementeerd in de dagelijkse praktijk en welke digitale oplossingen het best aansluiten bij hun toekomstperspectieven. *
“Onze enorme dank aan alle deelnemers die ons eerste Dentology Symposium bijwoonden, maar ook onze fantastische sprekers en natuurlijk Team Schein voor de organisatie van dit baanbrekende evenement. Het bevestigt de expertise van Henry Schein op het gebied van digitale tandheelkunde en bewijst eens te meer dat onze klanten op ons kunnen vertrouwen”, aldus Willem Kortland, Vice President Marketing van Henry Scheins EMEA Dental Distribution Group. “Te oordelen naar de positieve feedback van de deelnemers, onze deskundige sprekers en ons specialistenteam dat de stands bemande, was Dentology 2021 een groot succes.”
Alle keynote- en breakout-sessies en de paneldiscussie zijn tot 27 februari 2021 in het Engels op aanvraag beschikbaar in de Dentology-omgeving. In de expositieruimte *) zijn ook diverse digitale oplossingen te zien die worden aangeboden door Henry Schein. Tandheelkundige professionals die niet in de gelegenheid waren het live event bij te wonen, kunnen een uitsluitend op aanvraag beschikbaar ticket kopen dat geldt tot 27 februari 2021. Tickets te koop via www.dentology.world.
* expositieruimte beschikbaar voor deelnemers uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika waar Henry Schein actief is

Download persbericht (PDF)