Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Henry Schein Dental introduceert Reveal

Henry Schein Dental introduceert Reveal® Clear Aligners

Reveal Clear Aligners 

Henry Schein Dental introduceert Reveal® Clear Aligners

Almere | 9 maart 2021

 

Henry Schein Dental introduceert Reveal® Clear Aligners, een handige oplossing voor patiënten die hun glimlach willen verfraaien, met een behandelplan dat is goedgekeurd door een tandarts of orthodontist van hun keuze. De aligners zijn ontworpen met het oog op esthetiek en comfort voor de patiënt en zijn transparanter dan de meeste andere aligners op de markt. Vanwege de perfecte aansluiting zijn er in veel gevallen geen of slechts weinig attachments nodig. De soepel gepolijste rand verhoogt bovendien het draagcomfort voor de patiënt.
Reveal is eenvoudig te integreren in de dagelijkse dentale praktijk. De ortho specialisten van Henry Schein bieden totale praktijkondersteuning bij het systeem, onder meer bij de voorlichting van patiënten over de voordelen van dit product. Daarnaast is er een Reveal-website voor patiënten en mondzorgprofessionals met een uitgebreid overzicht van het gepatenteerde Reveal-product, veelgestelde vragen en een stap-voor-stap presentatie van het Reveal-proces.
Behandelplannen voor Reveal worden verzonden binnen Henry Schein One’s Digital Dental Exchange (DDX®) webportal. Hierin kunnen mondzorgprofessionals informatie en behandelplannen indienen, bekijken en opvolgen. Tandartsen en orthodontisten kunnen hier digitale beelden uploaden of desgewenst traditionele afdrukken aanmelden. Zodra alle patiëntinformatie is geüpload, genereert het Reveal Lab direct een advies voor een behandelplan dat door de mondzorgprofessional dient te worden goedgekeurd. De tandarts of orthodontist toetst en beoordeelt de behandeling, volgt de voortgang van de patiënt en stelt de behandeling waar nodig bij.
“Wij zijn erg blij tandartsen en orthodontisten een oplossing met transparante aligners te kunnen aanbieden die niet alleen bijdragen aan de esthetiek en het comfort van de patiënt, maar waarbij we de klanten ook uitstekend kunnen ondersteunen met onze unieke marketingmaterialen”, aldus Willem Kortland, Vice President Marketing van de EMEA Dental Group van Henry Schein. “Onze klanten kunnen op ons vertrouwen voor de beste oplossingen waarmee ze het aanbod in hun praktijk kunnen uitbreiden. De patiënten kunnen op hun beurt vertrouwen op hun tandarts of orthodontist voor een fraaiere glimlach met Reveal Clear Aligners.”
“Met de toevoeging van het orthodontie aanbod willen wij tegemoetkomen aan de stijgende vraag naar end-to-end oplossingen van mondzorgprofessionals die zich bezig houden met orthodontie. De expertise van Henry Schein Dental ortho specialisten, een volledig assortiment aan state-of-the-art orthodontie producten en digitale workflow maken van Henry Schein Dental de ideale partner voor de tandarts en de gespecialiseerde orthodontist ”, aldus Cees Balder, Managing Director Henry Schein Dental Benelux.
Volgens een rapport van Fortune Business Insights gepubliceerd in september 2019 was de wereldwijde markt voor transparante gebitscorrectie in 2018 goed voor ongeveer USD 2,2 miljard. Met een samengestelde groei van 17,7% zal het volume in 2026 zijn opgelopen tot circa USD 8,2 miljard (ramingsperiode: 2019 tot 2026). Deze marktontwikkeling wordt o.a. ondersteund door het groeiende belang van esthetische producten en de grotere vraag naar transparante aligners in de orthodontie en het voortdurende groeiende aanbod aan geavanceerde scanners en 3D-printers. Het rapport meldt ook dat Europa in 2026 naar verwachting de op een na belangrijkste afzetmarkt zal zijn. Dit wordt verklaard door de toenemende bekendheid van de behandelingsontwikkelingen met transparante beugels en de gunstige respons van tieners op deze producten binnen de regio.
Voor meer informatie over Reveal Clear Aligners kan u terecht op www.revealclearaligners.eu of ortho@henryschein.nl. Meer informatie over Henry Schein Dental Orthodontics, alsook het assortiment en partners, vindt u op https://www.henryschein.nl/nl-nl/dentaal/c/orthodontie.

Download persbericht (PDF)