Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Henry Schein brochures

Henry Schein brochures & educatie

Henry Schein brochures & educatie

Henry Schein is meer dan een verdeler van verbruiksmateriaal en apparatuur voor uw tandartspraktijk. Henry Schein is een full service bedrijf voor al wie actief is in de tandheelkundige sector.
Wij volgen van kortbij alle trends en evoluties in uw sector en delen ze graag met u. Dat doen we via thematische praktische gidsen, ons Solutions Magazine, en als het kan via hands-on trainings en events.

Praktische Gidsen

Driemaal per jaar brengen we een praktische gids uit waarin we telkens een bepaald thema uit de tandheelkunde van a tot z behandelen. We bespreken kort de nieuwigheden en evoluties binnen het thema en stellen een aantal producten en diensten voor die naar onze mening zouden passen in uw praktijk.
Alle gekleurde productnamen zijn voorzien van een directe link naar de webshop.

Praktische gids Praktijkhygiene

Solutions Magazine

Met het Solutions Magazine bieden wij u aantrekkelijke informatie aan over allerhande tandheelkundige ontwikkelingen. Dit kan reiken van een nieuw composiet tot het modernste ontwerp voor uw tandartspraktijk. Wij verrijken dit met ervaringen uit de praktijk, met als uiteindelijk doel u duidelijk te maken welke toegevoegde waarde Henry Schein Dental u kan bieden.

Solutions Magazine Nr.10_2022_NL

Lezingen en webinars

Door de Corona-pandemie is het momenteel heel moeilijk om 'fysieke' opleidingen en evenementen te organiseren. Als alternatief stellen we hier webinars voor waarvan we denken dat ze een meerwaarde voor uw praktijk kunnen bieden.
 

PENSEELSTREEK OP JE PRAKTIJK
Tips en tricks om uw tandartspraktijk trendy, decoratief en aantrekkelijk te maken

Thomas Delbaere - Archimed
25 november 2021


Herbekijk het webinar