Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Microcopy

Microcopy

Microcopy 

Sinds de oprichting in 1970 is Microcopy toonaangevend in het ontwerp en de ontwikkeling van diamant- en hardmetaal boren voor de tandheelkundige industrie. De NeoDiamond®- productlijn is de meest verkochte diamantboor in de V.S. en behoort tot de meest gerenommeerde op de tandheelkundige markt. Het team van ingenieurs, marketingprofessionals en productiedeskundige werkt volgens een ISO-gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem bij het ontwerpen, verpakken en uitvoeren van complete productinspecties.

 

Maximale veiligheid begint met een nieuwe steriele boor voor elke patiënt !

Microcopy diamantboren

“Elke patiënt verdient een “risicoloze” behandeling wanneer het aankomt op kruisbesmetting. Voor een optimale bescherming van uw patiënten doen we met NeoDiamond® - onze steriele boren voor éénmalig gebruik - geen enkele concessie op het vlak van prijs/kwaliteit in vergelijking met multi-use boren."

Wereldwijd is NeoDiamond® de best beoordeelde diamantboor met de kwaliteit van een multi-use boor voor een attractieve kostprijs. Belangrijk om te beseffen is dat de boor tijdens dezelfde behandeling voor meerdere elementen kan worden gebruikt.

Bestel nu

Meer informatie: info@henryschein.nl - 036 535 86 01

SPU4U SINGLE-PATIENT-USE