Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

De Berkel

De Berkel

de Berkel

De Berkel is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van beroepskleding voor de zorg. De stylistes van De Berkel hebben een grote diversiteit aan modieuze en smaakvolle collecties voor u samengesteld. Modellen in uitstekende Europese kwaliteitsstoffen die de kleding representatief houdt over een langere periode.

Kwaliteit, service, snelle levertijden en deskundig advies worden hoog in het vaandel gedragen. De kleding die uw medewerkers dragen is tenslotte het visitekaartje van uw praktijk.

Bekijk hier de catalogus van De Berkel.


De collectie

In onze showroom zijn voorbeelden van verschillende modellen beschikbaar. Maak een afspraak en kom eens langs!

de berkelde berkelde berkelde berkel

Een outfit op maat

De Berkel denkt graag met u mee bij het creëren van een eigen en unieke uitstraling. De inrichting van uw praktijk hoeft niet beperkt te blijven tot uw wachtkamer en behandelruimte.

Voor een nog professionelere uitstraling kan u kiezen voor een volledig op maat gemaakte outfit. Op basis van het logo en kleurenschema van uw praktijk kan De Berkel een gepersonaliseerd ontwerp creëren. Al uw wensen op vlak van comfort, pasvorm en kleurstelling kunnen vervuld worden. De Berkel beschikt over een eigen ontwerpafdeling en meerdere productielocaties.

Na de presentatie, gegeven door De Berkel, worden indien gewenst tekeningen gemaakt door de ontwerpers. In overleg kan er een proefmodel gemaakt worden. Na goedkeuring van de klant wordt de productie gestart.

Meer informatie:

info@henryschein.nl - 036 535 86 00