Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Clinician

Clinician's Choice

Clinician's Choice

Clinician’s Choice staat bekend als de ontwikkelaar van innovatieve, klinisch bewezen en tijdbesparende dentale producten. Door middel van ondersteuning, promotie en educatie worden deze producten inmiddels wereldwijd toegepast. Met onderscheidende producten gericht op afdrukken, restauratief en polijsten is Clinician’s Choice populair met producten als Template Ultra Quick Matrix Material, Cling2 Resin Optimized Temporary Cement en ASAP All Surface Access Polishers.

Bestel nu


Producten in de kijker

Template Ultra Quick Matrix

Siliconen afdrukmateriaal voor uiterst nauwkeurige en precieze afdrukken. Zeer geschikt voor het maken van tijdelijke restauraties.
Bekijk hier de pdf

Cling2

Zinkoxide non eugenol en met een kleine hoeveelheid polycarboxylaat versterkt tijdelijk cement.
Bekijk hier de pdf

A.S.A.P. - Polishers starterkit

All Surface Access Polishers? één model, grenzeloos bereik en onbeperkte glans
De A.S.A.P. polijstspiralen van Clinician’s Choice bieden ultieme hoogglans, in minder dan een minuut , met slechts één model. Deze met diamant geïmpregneerde flexibele polijstspiralen zijn ontworpen voor optimale aanpassing aan ieder oppervlak, in moeilijk bereikbare gebieden. Ideaal voor het polijsten van samengestelde oppervlakken en met hars gemodificeerde glasionomeren, bisacryl materiaal en sommige keramische materialen.
Bekijk hier de pdf

A.S.A.P. Indirect+ IntraOral Starter Kit

Het ASAP INDIRECT+ diamant polijst systeem is alles wat u nodig heeft voor het verfijnen en een voortreffelijke glans te creëren voor al uw indirecte keramische restauraties. Dit veelzijdige systeem is snel en simpel; zorgt voor een super hoogglans A.S.A.P.! Ontworpen met een hoge concentratie diamant partikels en gekoppeld aan een duurzame silicone binding is het ASAP INDIRECT+ systeem ideaal voor de hedendaagse hardere indirecte restauratie oppervlakken.
Bekijk hier de pdf


Template Ultra Quick Matrix Material vs. putty and alginate:


Template Ultra Quick Matrix Material:


Cling2 Resin Optimized Temporary Cement:


Meer informatie:

info@henryschein.nl - 036 535 86 01