Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Busa

Busa

BUSA

Endodontie heruitgevonden: de bioceramische technologie.
Het gebruik van hydrofobe sealers en dure verpakkingen die krimpen bij koelen, is voorbij. Met behulp van de moderne wetenschap (bioceramische nanotechnologie) heeft BUSA een sealer en points ontwikkeld die een 3-dimensionale obturation bonding op kamertemperatuur toelaten, en dit zonder krimp. BUSA is het eerste bedrijf dat een voorgemengde bioceramische sealer en root repair material heeft ontwikkeld voor endodontische toepassingen. De gunstige genezings- en behandelingskarakteristieken maken van bioceramische nanopartikels een ideale materie voor endodontische toepassingen.

Bestel nu


EndoSequence

EndoSequence BioCeramic Sealer

BC Sealer gebruikt, in tegenstelling tot conventionele cementen, het vocht dat van nature aanwezig is in de tubuli om het uithardingsproces te starten. Tijdens de uitharding verandert deze voorgemengde, hoog radio-opake en hydrofiele sealer zich in hydroxyapatiet en vormt het chemische verbindingen met zowel het dentine als de bioceramische EndoSequence BioCeramic Points. BC Sealer heeft door zijn hoge pH-waarde een antibacteriële werking tijdens het uitharden. Het product is verder nog krimpvrij, biocompatibel en osteogeen. Daarnaast is het zeer economisch en eenvoudig in gebruik en niet techniek- of gebruikergevoelig.

EndoSequence BicoCeramic Root Repair Material

Beschikt over dezelfde basiseigenschappen als BC Sealer maar is sterker, heeft een dikkere consistentie en is beter bestand tegen wegspoelen. Heeft dezelfde helende karakteristieken als MTA maar is veel gemakkelijker in gebruik. Voorgemengd en beschikbaar in 2 consistenties: flowable of putty.

Indicaties: herstellen van worteldefecten alsook pulpa-overkapping.

EndoSequence BioCeramic Points

Coated en geïmpregneerd met bioceramische nanopartikels, stijver dan gewone gutta-percha, beschikbaar in taper .04 of .06.

Meer informatie:

info@henryschein.nl - 036 535 86 00