Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Biolase

Biolase

Biolase

Het gebruik van laser in de tandheelkundige praktijk lijkt voor velen nog onhaalbaar. Biolase maakt deze extreem effectieve behandelwijze binnen handbereik. Met de uniek goede resultaten en het gebruiksgemak zijn deze laserapparaten te gebruiken bij zeer veel dagelijkse behandelingen. Denk hierbij aan parodontitis, peri-implantitis en chirurgie. Maar zelfs bij aften kan de laser snel en pijnloos een oplossing bieden. Biolase biedt een compacte oplossing met de epicX diodelaser en de Waterlase iPlus voor optimale integratie in iedere praktijk.

Bestel nu


Producten in de kijker

Epic X

Diode laser
De epic X laser is geschikt voor soft tissue behandeling, bacterie reductie en low level-laser therapy. De laser snijdt bijzonder efficiënt bij laag vermogen en produceert weinig hitte. Het display van de epic X laser is doelmatig bedienbaar en kan gebruikt worden voor een uitgebreide range van klinische procedures. Het compacte en ergonomische design maakt de epic X flexibel inzetbaar voor de mondzorgprofessional.

biolase waterlase iplus

Waterlase iPlus

ER, CR: YSGG Laser
De WaterLase iPlus is de laser voor alle weefsels en is wereldwijd toegepast bij meer dan 27.300.000 behandelde patiënten. De ongeëvenaarde klinische veelzijdigheid - met de mogelijkheid om harde weefsels, zachte weefsels en bot te behandelen - geeft ongekende behandelingsresultaten en een uitstekende return on investment waardoor het een essentiële aanvulling voor de hedendaagse succesvolle praktijk kan betekenen

biolase waterlase express

Waterlase express

ER, CR: YSGG Laser
De Waterlase express is de compacte laser voor soft tissue en hard tissue behandelingen. De countertop laser heeft een laser besturing die 50% kleiner is dan de Waterlase iPlus en biedt alle voordelen van de all-tissue laser technologie voor een snelle en eenvoudig toepasbare bediening.


Bekijk hier de Biolase brochure


Biolase Epic X


Meer informatie:

Voor meer informatie of technische details kunt u door de brochure bladeren of contact opnemen met Henry Schein via info@henryschein.nl - 036 535 86 01