Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Glansje mondzorgpreventieconcept

Glansje mondzorgpreventieconcept

Glansje mondzorgpreventieconcept 


Prinses Glansje compleet preventieconcept voor kinderen en ouders

Hoe kunnen we jonge kinderen goed mondzorggedrag leren? Een creatief team van mondzorgspecialisten bedacht een prinses met schitterende tanden en een avontuurlijk leven. Met haar vriendje Tom is ze te vinden in verschillende sprookjes, maar ook in een app met een poetsanimatie, minigames en quizvragen. Prinses Glansje is uitgegroeid tot een compleet preventieconcept gericht op de beleving van het kind én van de ouders.

Glansje Surprise Pakket en de Glansje tandpasta zijn nu te koop in onze webshop

Glansje mondzorgpakket

Glansje Mondzorg Surprise Pakket

In het Surprise Pakket is veel waarde toegevoegd, zoals de Glansje tandpasta ontwikkeld door mondzorgspecialisten, een mini voedingstipboekje en een sprookje, een stickervel en interessante kortingsbonnen van Philips en OralB. Het pakket en de app ondersteunen het preventieadvies in de praktijk. Het Surprise pakket wordt door praktijken gebruikt als welkomstgeschenk en/of attentie na een controle.

Bestel via de webshop

Glansje tandpasta

Prinses Glansje Tandpasta 

Glansje Tandpasta is ontwikkeld door kindertandartsen, speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar. De tandpasta bevat fluoride (1450 ppm) om de kindertanden extra goed te verzorgen en beschermen. Daarnaast bevat de tandpasta geen SLS. SLS wordt gebruikt om tandpasta te laten schuimen, maar kan nadelige gevolgen hebben voor de mond, zoals aften, een slechte adem en het ontwikkelen van gaatjes, omdat het speeksel afneemt.

Bestel via de webshop


Download de app "De avonturen van Glansje en Tom"

en leer kinderen met fun over mondzorg en voeding.
Met poetsanimatie, elke dag een quizvraag en mini-games.

  App Store Google Play 
App avonturen van Glansje en Tom

Wenst u meer informatie over het mondzorgpreventieconcept en
hoe u het Glansje concept het best kunt inzetten in uw tandheelkundige praktijk?

Vul dan het formulier hiernaast in en er komt een Glansje ambassadeur bij u langs.

U ontvangt daarnaast gratis het boek ‘Sprookjes uit Glansrijk’.
Het sprookjesboek bevat negen verschillende sprookjes over de avonturen van Glansje in Glansrijk.

Glansje sprookjesboek

 
Mijn functie
Ja, ik wil graag via e-mail op de hoogte gehouden worden door Henry Schein Dental m.b.t. interessante aanbiedingen, producten en diensten. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven op de nieuwsbrief.

Henry Schein doet er alles aan om uw privacy te beschermen en te respecteren. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat Henry Schein de hierboven ingediende persoonlijke informatie kan opslaan en verwerken om de gevraagde inhoud te verstrekken. Voor meer informatie, kunt u ons privacybeleid raadplegen.