Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Dentsply Sirona Carl

Dentsply Sirona Carl & Paul

DS carl & paul

Carl & Paul

De zitting van het stoeltje voor de tandarts bepaalt in belangrijke mate de bewegingsvrijheid van degene die het stoeltje gebruikt. Wat dit betreft heeft Sirona gekozen voor het concept van de ronde zitting. Volgens deze fabrikant biedt het ronde design maximale vrijheid van beweging. Op basis van dit uitgangspunt introduceert Sirona twee nieuwe tandartsstoeltjes, met de namen Carl & Paul.
Het verschil tussen beide stoelen is dat de rugleuning bij de Carl-stoel 360° kan draaien, terwijl dit bij de Paul-stoel 90° is. Deze draaibaarheid betekent dat de rugleuning ook kan functioneren als een steun voor de arm of voor het lichaam.
Beide stoeltjes kunnen worden uitgerust met een non-slip voetenring. De vormgeving daarvan verschilt tussen beide stoelen, zodat Carl & Paul goed van elkaar te onderscheiden zijn. De pneumatische vering is in twee verschillende lengtes leverbaar om de stoelen voor elke lengte geschikt te maken. Het ronde zitkussen van beide stoelen biedt het nodige zitcomfort. Het materiaal van de kussens is zo gekozen dat het hygiëne uitstraalt. De kleur ervan kan aangepast worden aan de kleuren van het bestaande praktijkmeubilair.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure (ENG):

Download de brochure

Andere werkstoelen in ons gamma

Score 

Score

Meer info

Back Quality Ergonomics 

Back Quality Ergonomics

Meer info

Salli 

Salli

Meer info

Jorg & Sohn 

Jörg & Sohn

Meer info

Dentsply Sirona Hugo 

Dentsply Sirona - Hugo

Meer info

Hager & Werken 

Hager & Werken

Meer info

KaVo Physio Evo 

KaVo - Physio Evo

Meer info

KaVo Physio One 

KaVo - Physio One

Meer info