Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

KaVo OP 3D

KaVo OP 3D


OP 3D: het ideale instapmodel in de wereld van 3D-röntgenstraling van KaVo

Met de KaVo OP 3D is een röntgensysteem zo gekozen. Het is een compleet röntgenplatform met gebruiksvriendelijke functies die gedurende de hele workflow van dentale beeldvorming kunnen worden gebruikt. Met zijn veelzijdige beeldvormingsprogramma's en intuïtieve gebruikersinterface biedt de KaVo OP 3D met zijn verschillende configuraties uitstekende beeldvorming voor tandartsen, orthodontisten en zelfs maxillofaciale chirurgen.
Belangrijkste voordeel is het ORTHOceph ™ Plus systeem, een nieuw innovatief en gepatenteerd systeem van KaVo. Voortaan moet u niet meer kiezen voor ceph links of rechts. Dat biedt niet alleen tijdwinst, maar is ook uitermate positief voor de levensduur van de sensor (want die moet niet meer van plaats gewisseld worden).

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure:

Alle voordelen en kenmerken van dit toestel nog even in detail

Kenmerk Voordeel
Snelle scan voor panoramische 2D-beelden in slechts 9 seconden. Betere beeldkwaliteit als gevolg van minder wachttijd voor de patiënt.
Snellere workflow en meer comfort.
ORTHOfocus voor automatische herkenning van de meest geschikte afbeeldingslaag in 2D-panoramische afbeeldingen. Beter diagnostisch beeld in minder tijd.
Vermindert het effect van de positionering op de beeldkwaliteit en vergemakkelijkt de werking
4 vrij te positioneren volumes: 5 x ø 5, 6 x ø 9, 9 x ø 11 en (optioneel) 9 x ø 14 cm. Eenzelfde patiëntpositionering vergemakkelijkt de workflow.
Dosisverlaging als gevolg van indicatie specifieke FoV
SMARTVIEW 2.0 voor nauwkeurige positionering van het volume en zeer flexibel aantal FOV-maten. Exacte aanpassing van de FOV aan de indicatie geeft een verlaging van dosis en diagnose tijd.
QUICKcompose -functie voor snelle beeldcontrole automatisch nadat de scan is voltooid. Verminderde wachttijd om te beoordelen of de acquisitie OK was terwijl de patiënt nog steeds gepositioneerd is.
Meer comfort voor de patiënt en snellere office workflow.
Geoptimaliseerde installatieprocedure die kan worden uitgevoerd door een enkele persoon. Deze snelle installatie doet u zo weinig mogelijk tijd verliezen waardoor u zich meer op uw werk kan concentreren.

Accessoires

Het toestel wordt geleverd met:
  • KaVo ORTHOPANTOMOGRAPH TM OP 3D Extraoral X-Ray System
  • CLINIVIEW 11 DICOM, 1x Workstation, 9x Network
  • OnDemand3D Dental Plus Office Package, 6x Network, 1x Server
  • DTX Studio, licentie voor 10 workstation License
  • GPU Card voor het berekenen van 3D reconstructies (PCI-E 16)
  • Starter kit positionering / Hygiëne
  • Muurbeugel
  • Calibration tools
  • Activeringsschakelaar (afstandsbediening)
Extra: 2 jaar waarborg

Bekijk de werking van dit toestel in volgende video