Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Telefooncentrale
Dentsply Sirona - Orthophos SL 2D

Dentsply Sirona - Orthophos SL 2D

Orthophos SL 2D

Revolutionaire 2D-beeldkwaliteit met mogelijke upgrade naar ceph en 3D

Als onderdeel van de succesvolle Orthophos familie biedt deze oplossing revolutionaire DCS-beeldkwaliteit voor next level diagnostiek. En dankzij de ceph- en 3D-upgrade-opties is deze klaar voor de toekomst.
Het hoogwaardige 2D high-end apparaat voor praktijken met een goed begrip van de nieuwste technologieën en voor degenen die gewoon meer willen. De geïntegreerde, directe conversiesensor (DCS) herdefinieert volledig de standaard van panoramische beeldvorming - voor een unieke scherpte. De Sharp Layer-technologie, biedt panoramische beelden met autofocus, zelfs in moeilijke gevallen. De Orthophos SL garandeert maximaal gebruiksgemak door automatische positionering, intuïtieve bediening met de EasyPad en biedt d.m.v. een individueel instelbaar ‘ambiënt light’ een exclusieve uitstraling.
Alle voordelen in een notendop:
  • Uitstekende beelden, de unieke DCS-sensor voor de beste beeldkwaliteit.
  • Subsequent object focusing, de Sharp Layer-technologie biedt de mogelijkheid om in betrouwbare scherpte op verschillende niveaus weer te geven.
  • Optimaal gepositioneerde beelden en eenvoudige reproduceerbaarheid, de automatische positionering met het occlusale bijtblok en het intuïtieve EasyPad zorgen voor stabiliteit.
  • Uitgebreide panoramische en cephalometrische programma's, voor bitewing-, sinus- of Ceph-afbeeldingen zijn linker of rechter ceph-armen optioneel en kunnen op elk moment achteraf worden ingebouwd.
  • Veilige en bewezen positionering van de patiënt, met gemotoriseerde schedel- en voorhoofdondersteuning, automatische meting van de schedelbreedte, laser lichtlijnen en stevige handvatten.
  • Aangename sfeer, het omgevingslicht is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure (ENG):