Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

BPR Swiss Super-Port

BPR Swiss Super-Port

BPR Super-Port

BPR Super-Port: de meest complete en comfortabele draagbare behandeleenheid ter wereld

De zelfvoorzienende SUPER-PORT combineert een complete tandheelkundige behandeleenheid inclusief compressor en afzuigapparaat in een lichte koffer van 17 kg. SUPER-PORT is standaard uitgerust met een elektrische motor met LED licht, een electrische scaler met LED licht, een instrumentenslang voor een turbine/airpolisher en een afzuiging (300 l/ min!).
Alle instrumenten en de afzuiging hebben hetzelfde vermogen als een behandelingsunit met vaste installatie en kunnen in continubedrijf worden gebruikt. De voorgemonteerde elektrische micro-motor met LED-lampje heeft een controle-eenheid met 30 vrij te kiezen programma's (incl. endo).
De snelheid, het koppel en de gekozen contra-hoek kunnen vrij worden ingesteld en opgeslagen. U kunt ook uw turbine of airpolisher naast de motor met vol vermogen in continubedrijf gebruiken. De hoge capaciteit van de SUPER-PORT wordt gecompleteerd door een zeer efficiënte aanzuiging (300 l/min!). Het slimme ontwerp van de SUPER-PORT zorgt voor een efficiënte montage en demontage en samen met de DENTA-TROLLEY voor een comfortabel transport.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipment-specialisten voor meer informatie , de financieringsmogelijkheden en beschikbaarheid.
Download de brochure van de BPR Super-Port

Andere mobiele eenheden van BPR Swiss:

BPR Swiss  P3 Cart 

P3 Cart

Meer info

BPR Swiss  Smart Port Premium 

Smart Port Premium

Meer info

BPR Swiss  Minimax-Vac 

Minimax VAC

Meer info

BPR Swiss  DentaBoy 202 

Denta-Boy 202

Meer info

BPR Swiss  DentaChair 303 

Denta-Chair 303

Meer info

BPR Swiss  Master-vac 

Master-VAC

Meer info