Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

D

Dürr Dental - Hygowater

Dürr Dental Hygowater

Hygowater

Hygowater verwijdert micro-organismen uit het bedrijfswater van tandheelkundige units en beschermt permanent tegen een biofilm in de leidingen. Het water wordt gefilterd en met behulp van elektrolyse gedesinfecteerd. Daarbij voldoet Hygowater aan alle wettelijke vereisten.
Waar water is, krioelt het van leven – vaak ongemerkt in de vorm van micro-organismen en biofilm. Voor exploitanten van tandartspraktijken betekent dat een niet te onderschatten risico, want wie een tandartspraktijk exploiteert, is verantwoordelijk voor de drinkwaterkwaliteit in de behandelingsunits. Om potentiële infecties van met bacteriën belast water uit te sluiten, moet het water worden voorbereid voordat het aan de tandheelkundige unit wordt toegevoerd. Dat is exact waar DÜRR DENTAL de Hygowater voor heeft ontwikkeld.
De werking van Hygowater berust op een intelligent activeringsprincipe en niet op de handhaving van desinfectiemiddelen. Dat maakt Hygowater eenvoudig in gebruik, veilig in de omgang, voordelig en onderhoudsarm. De permanente voorbereiding van het bedrijfswater garandeert dat er voortdurend drinkwaterkwaliteit beschikbaar is en er geen extra desinfectie nodig is.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure: