Menu

Filters

 • Resultaten gevonden in

Dentsply Sirona - DAC Universal S

Dentsply Sirona - DAC Universal S

Dentsply Sirona DAC Universal S

Vermijd hygiënerisico's: schakel de DAC Universal S in

Voldoe aan de hygiënenormen met één enkele druk op de knop en vermijd kruisbesmetting: volledig veilig met de DAC Universal S. Uw patiënten en team kunnen vertrouwen op deze uitgebreide bescherming en in de behandeling met de gereinigde, gesmeerde en gesteriliseerde instrumenten.
Vele handige functies:
 • Gebruiksgemak:
  Nieuw ontwerp, touchscreen met intuïtieve gebruikersinterface, begeleide onderhoudswerkstroom Check & Clean. Procesveiligheid door automatische programmaselectie. LAN-interface voor elektronische documentatie.
 • Geautomatiseerd proces van reinigen, smeren en steriliseren: 
  Zes instrumenten in circa 21 minuten: interne en externe reiniging, smering (indien nodig) en sterilisatie van hand- en hoekstukken, turbines, ultrasone handstukken en tips, multifunctionele spuiten en powder jets, evenals handstukken van powder jets.
 • Kosteneffectief proces van reinigen, smeren en steriliseren:     
  Lage bedrijfs- en verbruikskosten – geen gebruik van reinigings- en desinfectiemiddelen en slechts tot 900 ml waterverbruik per cyclus. Lage investeringskosten in instrumenten dankzij de koeling aan het einde van het proces en daardoor weer snel klaar voor gebruik.
Hygiëne met één druk op de knop
Eén druk op de knop volstaat om het speciale deksel te sluiten en het volautomatische decontaminatieprogramma van de DAC Universal S te starten. Uw instrumenten worden gereinigd, gesmeerd en gesteriliseerd. Zo eenvoudig is het om mogelijke gebruikersfouten uit te sluiten en perfect schone resultaten te behalen.
Dekselvarianten:
 • Roze deksel: voor het reinigen, smeren en steriliseren van hand- en hoekstukken, turbines en koppen van hoekstukken.
 • Witte deksel: voor het reinigen en desinfecteren van ultrasone handstukken en tips, multifunctionele spuiten en powder jets, evenals handstukken van powder jets.
Juridische zekerheid
Reinigings- en sterilisatieproces dat kan worden gevalideerd. Reinigings- en sterilisatieproces volgens EN ISO 15883-1/2, EN13060 en ISO 17665-1.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure over de hygiënesystemen (ENG):