Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Anthos - autoclaven A17 Platinum

Anthos - autoclaven A17 Platinum

Anthos A17 & A22 Platinum

Autoclaaf met gesloten kringloop voor minder waterverspilling en meer efficiëntie

Dankzij een gesloten kringloop met een demineralisatiefilter in het hoofdreservoir kan het leidingwater verschillende keren worden herbruikt. De nano-keramische recirculatiefilter in het tweede vat distilleert en zuivert het gebruikte water. De ingebouwde geleidingssensor waakt over de kwaliteit van het water en beschermt tegelijkertijd de interne bestanddelen van het toestel. Het totaalverbruik wordt zo gereduceerd tot 5 liter per 50 cycli, wat neerkomt op 100 ml per cyclus, een ware revolutie. Resultaat is minder waterverspilling, minder kosten en meer efficiëntie.

Ref.: 873485
Garantie: 3 jaar of 3000 cycli

Nu € 1.000,- inruilkorting

Voordelen en kenmerken

50 cycli met 5 liter leidingwater

We ontwikkelden de eerste closed-loop sterilisator die gebruik maakt van leidingwater door middel van een specifiek intern filtratiesysteem dat water recycleert voor hergebruik in de volgende cycli. Deze prestatie elimineert verspilling, vermindert de kosten en zorgt voor een aanzienlijke verhoging van de efficiëntie van elke moderne tandheelkundige chirurgie. Het lost ook alle problemen met betrekking tot de opslag en levering van gedemineraliseerd water op.

Gebruikte waterbehandeling

Het nanokeramische recirculatiefilter, ingebouwd in de secundaire tank, maakt het mogelijk om water te destilleren en te zuiveren zodat het kan worden hergebruikt in de volgende sterilisatiecyclus. De ingebouwde geleidbaarheidssensor zorgt ervoor dat de waterkwaliteitsparameters in acht worden genomen, aangezien hij de interne componenten van de machine beschermt tegen overtollige kalk. Het totale verbruik bedraagt 5 liter per 50 cycli, wat neerkomt op ca. 100 ml/cyclus, een echte revolutie.

7" display

De grootte van het display, de prestaties en het onderzoek dat is uitgevoerd om de gebruikersinterface te ontwikkelen, maken de sterilisator eenvoudig en gebruiksklaar. Videotutorials en lichtindicatoren maken er een unieke sterilisator van.

Videotutorials

Via het kleurendisplay biedt de Anthos Platinum videotutorials en belangrijke informatie voor het gebruik en onderhoud van de machine. Alles wordt uitgelegd in eenvoudige video's: van informatie over het plaatsen van de lading tot instructies voor het vervangen van filters. Een persoonlijke assistent die alle operators ondersteunt.

Wenst u meer informatie?

Contacteer onze equipment-specialisten via tel of e-mail
Download de brochure (ENG)

Anthos A17/A22 Platinum in beeld

Andere autoclaven uit het Anthos-gamma

Anthos 17-22 

A17/A22
Extreem snelle en korte cycli
5 trays of 3 cassettes
Meer info

Anthos 17-22 plus 

A17/A22 Plus
B-cyclus in 30 minuten
5 trays of 3 cassettes
Meer info