Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Anthos - autoclaven A17

Anthos - autoclaven A17 & A22

Anthos A17/22

Anthos - A17 & A22 autoclaven

Met een capaciteit van respectievelijk 17 en 22 liter, werden de Anthos A17 en A22 gebouwd om lang mee te gaan, en ontworpen om een betrouwbaar helpende hand voor dentale praktijken te zijn, die de dagelijkse workflow willen vereenvoudigen. Tandartsen verwachten van Anthos geavanceerde technologie en deze verwachting wordt door deze sterilisatoren ingelost: ze zijn uitgerust met vooraf geteste systemen en materialen van de hoogste kwaliteit.
Voordelen en kenmerken:
  • Vereenvoudigde bediening - Het LCD scherm met geïntegreerd toetsenbord zorgt op een intuïtieve manier voor het selecteren van sterilisatieprogramma's en cycli.
  • Watertoevoer - Alle sterilisatoren zijn uitgerust met een toevoer voor manueel bijvullen en afvoer door middel van snelkoppelingen.
  • Data-opslag - Data met betrekking tot de cycli worden bewaard op het interne geheugen van de autoclaaf. Een externe printer die via RS232 seriële poort kan aangesloten worden, kan op thermisch papier of etiketten data en parameters over uitgevoerde cycli afdrukken.

Ref. Anthos 17 : 550255
Ref. Anthos 22 : 550258

1 jaar waarborg

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure (ENG):