Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Telefooncentrale
CEREC Omnicam uitvoeringen

CEREC Omnicam uitvoeringen

CEREC Omnicam uitvoeringen

CEREC chairsideCEREC AC

de mobiele cart versie
CEREC Acquisition Center (AC) met Omnicam omvat een opname-eenheid, PC en monitor in een compacte mobiele unit voor digitale opnames. Scannen én ontwerpen in één.

CEREC AF

het flexibele tafelmodel
De CEREC AF bestaat uit de CEREC Omnicam, camera­tray en PC-monitor. Doordat deze camera gemakkelijk van de ene naar de andere behandelkamer kan worden verplaatst is de CEREC AF ideaal voor grote praktijken en praktijken met meerdere locaties. Scannen en ontwerpen kan afzonderlijk worden uitgevoerd. Zo kan de tandarts het ontwerp maken in de eerste behandelkamer terwijl de assistent of collega-tandarts een nieuwe scan kan maken in de andere.

CEREC AI

de geïntegreerde, economische uitvoering
Voor veel CEREC gebruikers is CEREC een vast onderdeel van de dagelijkse workflow. Met de CEREC AI, biedt Dentsply Sirona nu een passende oplossing! Het bestaat uit een CEREC Omnicam met een cameratray die in de TENEO behandel­eenheid is geïntegreerd door middel van een afzonderlijke draagarm en een pc met monitor. De CEREC Omnicam is dus gemakkelijk bereikbaar, zelfs in de 12 uur positie. Zowel de behandelaar als de patiënt kan alles direct zien op de monitor van de behandeleenheid of een tablet.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie en een gratis demo in de praktijk contact met ons op:

telefoon: 036 53 58 601

equipment@henryschein.nl