Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Dental Business Solutions

Dental Business Solutions

Dental Business Solutions

Wij delen onze kennis en netwerk graag met onze klanten

Dental Business Solutions

Henry Schein kent een rijke historie met eigen professionals, veel tandheelkundige kennis en een groot netwerk. Dit biedt naast onze functie van een full service depot ons de mogelijkheid om u te helpen met uw praktijkvraagstukken.

Al in 2004 kwamen wij met het idee om onze kennis te delen met onze klanten. Met de knowhow van onze vakmensen kwamen wij in die periode met ons voorraadbeheersysteem DESC op de markt. In de afgelopen jaren hebben wij dit gedachtegoed verder uitgebouwd.

Onder de paraplu van Henry Schein Dental Business Solutions bieden wij toonaangevende oplossingen en diensten om u te helpen uw doelen te bereiken. Wij werken hierbij samen met partners uit ons netwerk, die een autoriteit zijn binnen hun eigen vakgebied.

Uw Henry Schein adviseur

De Henry Schein adviseurs hebben naast een brede kennis over het onderwerp tandheelkunde, middels ervaring en opleiding zich gespecialiseerd in praktijkmanagement. Een onderscheidende combinatie wat hen tot een volwaardig gesprekspartner maakt.

Uw Henry Schein adviseur helpt u graag bij uw doelstellingen of bemiddeling met een van onze externe partners van Business Solutions.

Dental Business Solutions en Dentalliance

Bent u lid van Dentalliance? Dan kunt u uw gespaarde Dentalliancepunten verzilveren voor diensten van Dental Business Solutions. Dit gaat snel en eenvoudig in de Dentalliance shop.