Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Lunch en Learn

Lunch en Learn

Lunch & learn

Benut de lunchpauze optimaal met de Lunch & Learn. Ideaal om een nieuw product beter in de vingers te krijgen of om bepaalde vaardigheden te verbeteren. Tevens een leuke manier om met het team de pauze door te brengen. Laat ons weten waar uw interesse naar uit gaat en wij organiseren de workshop.

Restauratief

3M

Cementeren: presentatie met hands-on gedeelte over de verschillen tussen de cementen RelyX Ultimate, RelyX Unicem en Ketac Cem en hoe men een keuze kan maken bij een bepaalde indicatie.


Coltene

Componeer demo bij u in de praktijk
De revolutionaire manier van snel plaatsen van composietfacetten!
Componeer is een reeks gepolymeriseerde, geprefabriceerde schildjes van nanohybride composiet, die de voordelen van de directe composietrestauraties koppelt aan die van geprefabriceerde veneers. Dit is het eerste, geperfectioneerde systeem voor het verrassend eenvoudig restaureren van anterior elementen met behulp van gestandaardiseerde composietschildjes.
Meer informatie »

BRILLIANT EverGlow en EverGlow Flow demo bij u in de praktijk
BRILLIANT EverGlow is een hooggevulde, radiopake, universele, submicron hybride composiet en is verkrijgbaar in verschillende kleurtinten.
Indicaties BRILLIANT EverGlow :Bleach (BL), A1/ B1, A2/B2, A3/D3, A3,5/B3, C2/C3 en A4.
Uitzonderlijke polijstbaarheid en langdurige glans
Esthetische restauratie met één kleur Aangename consistentie voor een ideale verwerking
Plakt niet aan uw instrumenten
Meer informatie »

Bulk fill- Fill-Up! bij u in de praktijk
De voordelen van een duaalhardend bulkfill composiet
Fill-up is een composietmateriaal met duaal-uithardende eigenschappen. Hierdoor is een volledige uitharding gegarandeerd, wordt krimpspanning verminderd, marginaal lekken voorkomen én postoperatieve gevoeligheid tegen gegaan.
Meer informatie »


Dentsply Sirona

Class II restauratie


Ivoclar Vivadent

• Cementatie workshop
• Professional Care – Mondhygiene producten
• License to Cure – Uitleg over composiet lampen met demo
• Shades & Stains – In-kleur cursus voor CAD/CAM Cerec klanten
• Composiet workshop:

Tetric Evo-Line
Gedurende uw lunchpauze verzorgt Ivoclar Vivadent een workshop en een complete lunch. In de workshop wordt veel praktische informatie en tips gegeven over de vulmaterialen. De lunch & learn Tetric Evo-line combineert aanvullende producten voor een efficiënte en gegarandeerde workflow in uw tandartspraktijk. Dit is inclusief technische data, leveringsvorm(en) en de manier van verwerking, die verder wordt verduidelijkt en toegelicht met een hands-on training.
Tijdsduur: 30 – 60 min
Meer informatie »


Kuraray Noritake | 45-minutencursus op bestelling

CLEARFIL MAJESTY™ES-2 PREMIUM is ons nieuwste Dual-Layering composiet. Het is geschikt voor anterieur en posterieur gebruik. Zonder ingewikkelde recepten en/of een lange leercurve behaalt u met CLEARFIL MAJESTY™ ES-2 PREMIUM een ongekend, reproduceerbaar resultaat. Kuraray komt graag bij u langs om dat te bewijzen. Geheel vrijblijvend en kosteloos en op een tijdstip wanneer u wilt. Bij u in de praktijk of aan de keukentafel!
Na een korte presentatie gaat u tijdens de hands-on zelf aan de slag. Aan de hand van een siliconenmal bouwt u zelf een incisief op met behulp van de dual-layering techniek.
45-minutencursus


Ultradent Products

Productpresentatie en demonstratie van producten van de restauratieve producten als bijvoorbeeld Uveneer, Mosiac composiet en Peak adhesief.


Voor meer informatie kan u ons contacteren

036 - 535 8600  -  cursus@henryschein.nl

Aanvraagformulier Lunch & Learn

Lunch & Learn