Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Cursussen en workshops

Cursussen en workshops

Cursussen en workshops

Op diverse locaties in het land worden cursussen & workshops over diverse onderwerpen georganiseerd door Henry Schein.
Bekijk hier de cursusbrochure van 2018 voor een totaaloverzicht van alle Continuing Education activiteiten. 

Klik op de zijbalk voor de gewenste cusrus.


Kuraray Noritake

HECHTEN AAN ZIRKONIUM Hoe? - Wat? - Waarmee? - Waarom?

In zijn presentatie gaat Peter Schouten uitgebreid in op de mogelijkheden van het adhesief bevestigen van werkstukken van zirkoniumoxide voorzieningen aan tandweefsel. De adhesieve principes zijn hierbij zijn uitgangspunt. Dentine is een complex materiaal om langdurig stabiel aan te hechten. Maar onmogelijk is het niet. Hechten aan zirkonium biedt, in tegenstelling tot wat soms wordt gedacht, een minder grote uitdaging. Mits ook daar de juiste procedurestappen worden gevolgd. Wat zijn de do’s en de dont’s? Hoe zit het met de sterkte, de ruwheid, de esthetiek? Alles komt aan bod.

Leerdoelen
Tijdens de presentatie neemt u kennis van: - hoe zowel mechanisch als chemisch gehecht kan worden aan zirkoniumoxide - hoe en waarmee zirkoniumoxide geschikt gemaakt wordt om aan te hechten - de unieke eigenschappen van 10-MDP - de verschillen tussen de diverse zirkoniumoxidesoorten

Cursusleiding
Peter Schouten (1963) is chemisch analist, maar al vele jaren werkzaam binnen de tandheelkunde. Sinds 2011 als technical manager bij Kuraray Europe Benelux. In deze functie adviseert hij tandartsen en tandtechniekers. Geeft hij trainingen en presentaties voor onder andere IQual-groepen. Is hij verantwoordelijk voor het inhoud geven aan praktische cursussen. Het is zijn passie om op inzichtelijke wijze informatie over te brengen en om handvatten te geven, die de toehoorder kan gebruiken bij het maken van afwegingen bij verschillende behandelingen.

Datum
8 november 2018
aanvang 19.00 uur

Locatie
Henry Schein, Almere

Cursusleiding
Peter Schouten

Cursusinformatie
Gratis lezing
Maximaal 20 deelnemers, bij meer deelnemers zal worden uitgeweken naar Van der Valk, Almere

Inschrijven
cursus@henryschein.nl
036 53 58 600


Voor meer informatie kan u ons contacteren

036 - 535 8600  -  cursus@henryschein.nl